Morots cupcakes



 

TISDAGEN DEN 8 MARS 2011

MOROTS CUPCAKES

2 ägg
2 dl socker
100 gr smält smör
3 1/2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 rivna morötter (ca 3 dl)
2 tsk kanel
2 tsk ingefära

1. Sätt på ugnen på 200 grader

2. Vispa ägg och socker pösigt

3. Smält smöret

4. Blanda alla torra ingredienser

5. Rör ihop äggsmeten , de torra ingredienserna och de smälta smöret.

6. Fyll muffinsformarna till drygt hälften

7. Grädda i mitten av ugn ca 15 min

GLASYREN :

60 gr. mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vanilsocker
1 msk pressad citron
100 g philadelhiaost

Rör ihop glasyren eller använd elvispen.

Bred över eller spritsa glasyren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0