Morots cupcakes
TISDAGEN DEN 8 MARS 2011
MOROTS CUPCAKES
2 ägg
2 dl socker
100 gr smält smör
3 1/2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 rivna morötter (ca 3 dl)
2 tsk kanel
2 tsk ingefära
1. Sätt på ugnen på 200 grader
2. Vispa ägg och socker pösigt
3. Smält smöret
4. Blanda alla torra ingredienser
5. Rör ihop äggsmeten , de torra ingredienserna och de smälta smöret.
6. Fyll muffinsformarna till drygt hälften
7. Grädda i mitten av ugn ca 15 min
GLASYREN :
60 gr. mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vanilsocker
1 msk pressad citron
100 g philadelhiaost
Rör ihop glasyren eller använd elvispen.
Bred över eller spritsa glasyren.
Kommentarer
Trackback